søndag 9. oktober 2011

Butterfly-skjerf

Var en tur i Skien i sommer og fant et flerfarget garn som heter Butterfly. Det er et artig garn å bruke til skjerf, gir en veldig fin effekt.

En kollega ønsket seg et slikt skjerf, men hvor kunne jeg finne garn her omkring? Stakk tilfeldigvis innom Tjorven garn på Majorstua; en super butikk som har alt mulig innen garn. Nyter å bare gå på oppdagelsesferd i denne butikken. Utrolig hvor mye de har fått plass til :)

Butterfly-skjerf er ganske enkle å strikke. Jeg har brukt 2 nøster Grundl Butterfly Colour, la opp 10 masker på pinne nr 7.

(Til meg selv foretrekker jeg er litt kortere skjerf, så da bruker jeg bare et nøste og legger opp 7 masker)

Legger ved denne youtube lenken så du selv kan se hvor enkelt det er. Innrømmer at det er litt kronglete i begynnelsen, men øvelse gjør mester :)

Og her er resultatet (beklager dårlig bildekvalitet)


Ha en fortsatt god søndag!


1 kommentar:

  1. Hei!

    Jeg driver og strikker volangskjerf og søkte på det, og da dukket bloggen din opp med det herlige skjerfet du viser her og lenka til framgangsmåten. Takk skal du ha! Jeg bruker et annet garn, men systemet er det samme. Fikk noen tips til skjerf nummer to. Legger meg til som følger med det samme. Alltid kjekt med nye bekjentskaper.

    Riktig god helg!

    SvarSlett